+32 3 454 02 67 sales@readybox.be

Liggende industrie kist

Readybox liggende paneelkist
Liggende opbouwkist door ReadyboxSamengestelde planokist door readybox kisten op maatVolhouten paneelkist liggend met gladde bodem

Readybox is gemaakt in minimaal 18 of 20 mm en vervormt niet. De kisten zijn hitte behandeld en bijgevolg vrij van fumigatie en voorzien van het gekende IPPC logo (tarwe stengel).

PRAKTIJK VOORBEELD : Eind 2014, diende onze moederfirma TPL ongeveer 25 containers te stuffen voor een project naar Nigeria.  Aangezien de goederen op skids geleverd werden, niet stapelbaar waren en hoofdzakelijk bestonden uit dieselmotoren en pompen, werd beslist in overleg met de klant, om een vijftigtal kisten op maat te leveren in ons magazijn in Kallo, waar al de goederen reeds opgeslagen waren in afwachting van verscheping. De goederen werden op de juiste palletbodems geladen, vervolgens werden de panelen gemonteerd en werden de kisten voorzien van labels en markage. Hierdoor heeft de klant ongeveer 6 containers minder moeten verschepen, en werd bovendien het risico op schade zo goed als volledig uitgeschakeld.

Industriekist met separaties volgens specificaties

Industriekist met separaties volgens aanvraag

Industriekisten kunnen op aanvraag met separaties volgens specificaties geleverd worden.